Placeholder

Meer fun, met vitapep.
Dat is nou precies waar het
deze mannen om gaat.

 

 

Placeholder

Meer fun, met vitapep.
Dat is nou precies waar het
deze mannen om gaat.

 

Over ons

Wim, Patrick en Tim zijn een beetje eigenwijs. Ze doen dingen op hun eigen manier; dat is leuker dan meegaan met de massa. Altijd op zoek naar hoe het anders kan, lekkerder, beter en met nog meer plezier. Ze geloven dat geluk in kleine dingen zit. En dat bewijzen ze met hun paprikaatjes. Een Vitapep is klein, heel gezond en ozo lekker. Daar word je vrolijk van. En dat is nou precies waar het deze mannen om gaat: meer fun, met Vitapep.

 

tim

Tim van Leeuwen
Toen ik op m’n dertiende de kas in liep voor een bijbaantje, kon ik niet vermoeden dat ik er niet meer weg zou gaan. In de loop der jaren heb ik steeds meer ervaring opgedaan en alles geleerd over het proces van zaadje tot oogstbare vrucht. En nu houd ik me vooral bezig met alles wat mogelijk is ná de oogst.

patrick

Patrick Franken
Ik ben paprikateler sinds 1988 en vooral geïnteresseerd in de toegevoegde waarde van producten voor jou als consument. Daarom stond ik aan de wieg van Vitapep en motiveert dit paprikaatje mij iedere dag weer om nieuwe verrassende dingen te bedenken en realiseren.

wim

Wim Zuidgeest
Voordat ik Vitapep teler werd, teelde ik standaard paprika’s. Samen met ons team onderzoek ik voortdurend hoe we de kwaliteit en smaak van Vitapep kunnen verbeteren. Wat mij zoveel plezier geeft, is dat ik weet voor wie ik teel en ik voel me trots als ik ons product in de winkel zie liggen.